Szczypce ucinaki boczne wzmocnione HD 200 mm ERGO™ 21HDG-200IP BAHCO Bahcocentrum.pl
  • Szczypce ucinaki boczne wzmocnione HD 200 mm ERGO™ 21HDG-200IP BAHCO
  • Szczypce ucinaki boczne wzmocnione HD 200 mm ERGO™ 21HDG-200IP BAHCO
  • Szczypce ucinaki boczne wzmocnione HD 200 mm ERGO™ 21HDG-200IP BAHCO
  • Szczypce ucinaki boczne wzmocnione HD 200 mm ERGO™ 21HDG-200IP BAHCO
  • Szczypce ucinaki boczne wzmocnione HD 200 mm ERGO™ 21HDG-200IP BAHCO
  • Szczypce ucinaki boczne wzmocnione HD 200 mm ERGO™ 21HDG-200IP BAHCO
  • Szczypce ucinaki boczne wzmocnione HD 200 mm ERGO™ 21HDG-200IP BAHCO
  • Szczypce ucinaki boczne wzmocnione HD 200 mm ERGO™ 21HDG-200IP BAHCO
  • Szczypce ucinaki boczne wzmocnione HD 200 mm ERGO™ 21HDG-200IP BAHCO
  • Szczypce ucinaki boczne wzmocnione HD 200 mm ERGO™ 21HDG-200IP BAHCO

Szczypce ucinaki boczne wzmocnione HD 200 mm ERGO™ 21HDG-200IP BAHCO

130 zł
105.69 zł netto

Szczypce ucinaki boczne wzmocnione HD 

Ilość

- Ucinaki boczne zaprojektowane zgodnie z koncepcją i procesem ERGO™
- ISO 5749
- Wykończenie: czernione, zabezpieczone antykorozyjnie
- Materiał: wysokiej jakości stal stopowa, dwukomponentowe rękojeści ERGO™ o termoplastycznej powierzchni, zapewniają idealne dopasowanie do dłoni oraz pewny chwyt
- Hartowane indukcyjnie krawędzie tnące
- Krawędzie ostrzy wzmocnione
- Połączenie śrubowe zapewnia doskonałe, prostolinijne i powtarzalne cięcie
- Dzięki mniejszej odległości między połączeniem a środkiem krawędzi ostrzy, szczypce nie wymagają ogromnej siły do przecinania
- Smukły kształt zapewnia dostęp do miejsc o ograniczonej przestrzeni
- Wyposażone w opatentowany mechanizm powrotny - sprężynkę którą można włączyć lub wyłączyć
- IP: Opakowanie przemysłowe

DANE TECHNICZNE
A : 200 mm
B : 22.4 mm
C : 27 mm
D : 10 mm
E : 2.8 mm
Maks. zdolność ciecia drutu Fe+ : 3.3 mm
Maks. zdolność ciecia drutu fortepianowego : 2.8 mm
Waga : 270 gramów

 

 

15 produkty/ów

Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Akceptuj Więcej informacji Odrzuć